İSTANBUL / ATAŞEHİR - Aydın Doğan Güzel Sanatlar Lisesi

2020-21 E.Ö.Yılı Yetenek Sınavını Asil Listeden Kazanan Öğrencilerimiz

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Resim Ve Müzik Alanı Yetenek Sınavını kazanan öğrencilerimiz belli oldu. E-okul sisteminde açıklanan listeyi ekte sunuyoruz. Kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor,Aydın Doğan Güzel Sanatlar Lisesi ailesine hoşgeldiniz diyoruz. Kazanamayan ya da yedek listede olan öğrencilerimize de  eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.

Yedek listede olan ve kazanamayan diğer öğrencilerimizin listesi e-okulda açıklandıktan sonra yine buradan yayınlanacaktır.

Bu listede olan ve kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizi velilerimizle birlikte 15,16 ve 17 Temmuz 2020 tarihlerinde okulumuza kesin kayıt yaptırmak üzere bekliyoruz. Kesin kayıtta istenecek olan evraklar "duyurular" kısmında yayınlanacaktır.

Yayın: 14.07.2020 - Güncelleme: 14.07.2020 01:05 - Görüntülenme: 4807