2024 YETENEK SINAVLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

2024 YILI YETENEK SINAVI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

MÜZİK SINAVINA GİRECEK ADAY ÖĞRENCİLER:

• SINAVA GELİRKEN MUTLAKA KİMLİK BELGENİZİ,
  • E-OKULDAN ÇIKARDIĞINIZ SINAV GİRİŞ BELGENİZİ,
  • SINAVDA ÇALACAĞINIZ ENSTRÜMANI (PİYANO, VURMALI ÇALGILAR, KONTRBAS VE AMFİLER HARİÇ)
  • SINAVDA ÇALACAĞINIZ VE SESLENDİRECEĞİNİZ ESERLERİN 2 ADET FOTOKOPİSİNİ YANINIZDA GETİRİNİZ.

ADAYLARIN SINAV SAATİNDEN EN AZ YARIM SAAT ÖNCE OKULDA HAZIR OLMALARI GEREKMEKTEDİR.

*İSTENİLEN MALZEMELER DIŞINDA HERHANGİBİR EŞYA (TELEFON VS.) SINAV SALONUNA ALINMAYACAKTIR.

RESİM SINAVINA GİRECEK ADAY ÖĞRENCİLER:

1.OTURUM SINAV SAATİ 10.00-12.00 (SINAV SÜRESİ 2 SAAT)

2.OTURUM SINAV SAATİ 13.30-15.30 (SINAV SÜRESİ 2 SAAT)

RESİM SINAVINA GELİRKEN:

• SINAVA GELİRKEN MUTLAKA KİMLİK BELGENİZİ VE SINAV GİRİŞ KAĞIDINIZI YANINIZDA GETİRİNİZ.
  • SINAVA GELİRKEN MALZEME OLARAK SADECE KISKAÇLARINIZI GETİRİNİZ.
  • SINAV KAĞIDI OKULUMUZ TARAFINDAN VERİLECEK OLUP, ADAYIN HER SINAVDA 1(BİR) ADET KAĞIT KULLANMA HAKKI VARDIR.
  • B VE 2B RESİM KALEMİ, DURALİT SİLGİ VE KALEMTRAŞ OKULUMUZ TARAFINDAN VERİLECEKTİR.
  • İSTENİLEN MALZEMELER DIŞINDA HERHANGİBİR EŞYA (TELEFON,MAKET BIÇAĞI, HAMUR SİLGİ VS.) SINAV SALONUNA ALINMAYACAKTIR.

ADAYLARIN SINAV SAATİNDEN EN AZ 1 SAAT ÖNCE OKUL BAHÇESİNDE HAZIR  OLMALARI GEREKMEKTEDİR.

30.06.2024 1472

DUYURU BİLGİLERİNE AYRICA BELGE OLARAK ULAŞMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ RESİMLERE TIKLAYABİLİRSİNİZ.

30-06-202430-06-2024